Keblinger

Keblinger

Huono omainen

| lauantai 1. joulukuuta 2012
Olen huono omainen. En osallistunut dementin läheiseni omaisten iltaan, vaan menin mieluummin yhtiökokoukseen taittamaan peistä parvekkeiden lasituksesta. Omaisten illassa olisi varmaan ollut järkevää näyttäytyä viranomaissuhteidenhoitosyistä, mutta muuta todellista syytä sinne menemiseen en nähnyt. Ohjelma oli kutakuinkin sama kuin viime vuonna.

Sitä paitsi pakkasin tänään dementin vaatteita vierashuoneeen vaatekaapista vietäviksi lämpimään varastoon, joka sijaitsee eri rakennuksessa. En usko, että hän pukee niitä enää koskaan ylleen, mutta en pystynyt vielä antamaan niitä kokonaan poiskaan. Vaatteita on vielä noin kymmenellä ripustimella ja lisäksi yksi pahvilaatikollinen: pari takkia, musta puku, parempi jakkupuku, juhlava leninki, puolihame, suorat housut ja valikoima paitapuseroita. Surettaa.

--

Oma tilanne:

Loppusyksyn synkimpinä päivinä olen unohtanut vaikka mitä, isompia ja pienempiä asioita. Mutta unohtavat muutkin. Naapuri kertoi hukanneensa avaimensa ja pyysi katselemaan piha-aluetta sillä silmällä. Löysin avaimet tuota pikaa kerrostalomme ulko-ovesta.

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

 

Copyright © 2010 Dementin omainen Blogger Template by Dzignine